sábado, 26 de enero de 2013

Estabilitat amb canvis a última hora.

Bona nit!

Avui el dia ha transcorregut tal i com estava previst. Durant la matinada ens ha creuat el front ja pronosticat que ha deixat precipitacions minses, en torn a uns 0-5 litres a comarques de Tarragona i Barcelona. Ja durant el matí ha sortit el sol a gran part del territori, fent que l'estabilitat dominés a moltes contrades. Durant la tarda han començat a arribar alguns núvols alts degut al canvi de temps que ens visitarà la matinada de dilluns.

Així doncs demà ens espera un dia similar al d'avui, amb grans estones amb sol durant el matí que faran que tinguem un ambient força agradable de diumenge. Sol en conjunt a tot el territori amb unes temperatures que continuaran pujant respecte a les d'avui.

No serà fins la tarda quan començin a arribar núvols alts de manera més general degut a l'aproximació d'un sistema frontal atlàntic que arribarà duran la matinada de dilluns i enteranyinarà el cel a moltes comarques catalanes. Ja durant la nit primeres precipitacions per ponent i Pirineu, no gaire cosa, amb quantitats minses i una cota de neu força elevada, en torn a uns 1500-1800 metres.

Durant la matinada sembla ser que les precipitacions s'extendrien a indrets de Barcelona i costa central, però ho anirem confirmant al llarg de demà.

Bon seguiment!

No hay comentarios:

Publicar un comentario