jueves, 24 de enero de 2013

Torna l'estabilitat.

Bona tarda.

Després de dos dies seguits amb dues pertorbacions que han deixat precipitacions de pluja i neu a moltes comarques catalanes, sembla ser que ens ve una treva durant uns quants dies. Entrarem doncs dincs del radi d'acció de l'anticicló, ja que la borrasca que ens ha visitat amb més pena que glòria aquesta matinada comença a allunyar-se cap al sud d'Itàlia i Sicília.

Braç anticiclònic fins aproximadament diumenge, comportant bon temps durant pràcticament tot el cap de setmana. A partir de demà ja farà sol a tota Catalunya, dominant les altes pressions, amb la possibilitat d'alguna boira matinal a indrets com la plana de Lleida que ràpidament a tocar el migdia tendrien a marxar.

De cara a la tarda continuaria l'estabilitat, amb sol a gran part del territori però això sí, amb temperatures fredes que tendirien a recuperar-se una miqueta, no gaire cosa. El vent demà començarà a perdre protagonisme en especial a les terres del sud, tot i que no es descarta que puguin arribar a bufar ratxes moderades de vent.

Aquesta situació es podria perllongar fins aproximadament diumenge-dilluns quan arribaria un front que podria deixar precipitacions novament al Pirineu i a les comarques del sud. Queden encara dies i ho anirem concretant.

Bon seguiment!

No hay comentarios:

Publicar un comentario