sábado, 2 de marzo de 2013

Estabilitat.

Bona nit!

Avui el dia ha transcorregut tal i com s'esperava. Durant tot el dia ha lluït el sol a tot el territori català amb alguns núvols alts que han fet acte de presència al llarg de la tarda. Ambient molt assoleiat durant tota la jornada, a diferència dels últims dies on el fred i la inestabilitat han enterbolit el temps de forma considerable.

Demà continuarem amb la falca anticiclònica comportant més estabilitat al temps, però amb una tendència a anar-se retirant lentament degut a que una potent pertorbació provinent des de l'oest peninsular emputjarà el braç anticiclònic cap a centre Europa.

A tot això, demà al matí lluirà el sol a tot el territori català amb algunes bandes de núvols alts que enteranyinaran el cel a algunes comarques, més freqüents a punts de la costa central i comarques de Girona. Però en general gaudirem d'un matí molt agradable a tot Catalunya, molt similar al d'avui.

A la tarda continuarà l'ambient molt estable amb sol i alguns núvols alts sense gaires complicacions. Novament una tarda amb estabilitat i un ambient molt agradable a totes les contrades, fent que la primavera començi a treure el cap.

Les temperatures demà es mantindran més o menys com les d'avui o una miqueta més altes. Màximes d'uns 12-16ºC a punts del litoral i de 10-15ºC a l'interior. Mínimes en torn a uns 8-10ºC al litoral i d'uns 2-4ºC a l'interior i Pirineu.

De cara als propers dies sembla ser que dilluns començarà la inestabilitat degut a l'arribada de la pertorbació que arribarà amb més força dimarts, comportant una xalocada que deixaria precipitacions abundants i generals a tot el territori, que minuciosament s'ha de seguir.

Bon seguiment!

No hay comentarios:

Publicar un comentario